T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / CİHANBEYLİ - Kandil Şehit Ersan Şeker İlkokulu

Kandil Şehit Ersan Şeker İlkokulu

Telefon
0(332) 691 7151
Belgegeçer
WEB
https://kandilsesilkokulu.meb.k12.tr
Adres
Kandil Mahallesi 66254 Sk. No6/1 Cihanbeyli/KONYA
Vizyon
Amacımız okulumuz öğretmenleri ve velileri ile birlikte başarılı,geleceğine sahip çıkabilen, dürüst, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirerek öğrencilerimizin ilimizdeki ve ilimiz ilçelerindeki en iyi okullara yerleşmelerini sağlayarak, onlara güzel bir gelecek hazırlamaktır.
Misyon
Eğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın, yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine, böylece büyük Atatürk’ün gösterdiği “Çağdaş Uygarlık Seviyesinin Üzerine Çıkmak” hedefine öncülük etmek. Çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak hatasız, sürekli, daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır.
Başarılar
Öğretmen :6
Öğrenci :168
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
09.00 - 14.20
Isınma
Katı yakıt kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Kandil Mahallesinden Cihanbeyli ilçe merkezine ve Konya il merkezine ulaşım sabah 6´da ve 7´de kalkan iki araç ile sağlanmaktadır. Araçlar sırası ile öğleden sonra 2 ve 3´te geri dönmektedir. Kandil-Cihanbeyli arasındaki ulaşım özel araç ile 1 saat, minibüsler ile 1,5-2 saat civarında sürmektedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kandil Mahallesinde okul civarında dört adet bakkal dükkanı, üç adet lokanta, hırdavatçı ve internet cafe mevcuttur. Mahallenin hava şartları kış mevsimlerinde oldukça sertleşmektedir. Halkı genellikle tarım ve hayvancılık ile geçinmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezine 60km ve il merkezine 160km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır